sâmbătă, 7 mai 2016

Pvc-ul si Aluminiul sunt din ce in ce mai folosite de constructori

Fatadele din PVC si aluminiu sunt tot mai des folosite de constructorii moderni deoarece reprezinta solutii potrivite pentru orice nevoie. Datorita timpului redus necesar pentru finalizarea lucrarilor, dar si intretinerea redusa, acest tip de fatade sunt folosite pentru a finaliza constructiile noi sau pentru renovarea celor existente deja.

Clientii au la indemana o multime de profile din care sa aleaga, fie ca se doreste acoperirea sticlei pe orizontal, fie pe vertical, oricand se gasesc solutii capabile sa multumeasca chiar si pe cei mai pretentiosi clienti.

Cum zilnic apar noi cladiri, in special de locuinte si de birouri, pentru ca acestea sa se remarce si sa se vanda cu usurinta, este esentiala alegerea unor finisaje potrivite in context. PVC-ul si aluminiul sunt personalizabile si accesibile la pret, motiv pentru care acestea sunt cele mai preferate materiale folosite la constructii. In plus, durata lunga de viata si intretinerea usor de efectuat sunt un mare avantaj.

De ce se investesc in fatade de PVC si Aluminiu


In primul rand pentru ca sunt ireprosabile din punct de vedere estetic, iar investitia se amortizeaza in scurt timp datorita izolarii termice impecabile, astfel ca scad considerabil cheltuielile cu energia. De asemenea, aceste materiale sunt foarte rezistente chiar si la conditii extreme, de vant puternic sau variatii mari de temperatura, intre -35 de grade si +80, fara a fi afectate de razele puternice ale soarelui.

Fatadele din PVC nu trebuie revopsite odata cu trecerea anilor, ci este suficienta spalarea ocazionala cu apa, iar manopera nu este costisitoare. Asadar, se opteaza pentru un material care isi pastreaza caracteristicile chiar si peste multi ani, iar tot mai multi producatori ofera garantie pe viata.
Montajul este usor de efectuat, astfel ca se economiseste timp pretios, iar PVC-ul si aluminiul pot fi montate indiferent de structura si materialele de constructie folosite la ridicarea cladirii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu