O masina colantata este unica in traficul din Bucuresti

Traficul din Bucuresti este cel mai aglomerat din intreaga tara, astfel ca acesta este locul ideal in care pasionatii de masini pot admira cele mai noi modele de autoturisme, dar si cele mai inedite. Cu totii ne dorim ca propria masina sa se remarce in trafic, astfel ca sunt multi clienti care se intereseaza de colantari auto in Bucuresti. Acest serviciu popular este mult mai avantajos decat vopsirea traditionala a a unei masini, motiv pentru care oricine prefera sa faca economii de pana la 80%, iar autoturismul lor sa se prezinte perfect.

Preturi mici

Sunt disponibile mai multe tipuri de folii, de la cele mai subtiri care au o durata de viata de cel mult
24 de luni, ideale pentru flotele de masini ale firmelor, la cele mai groase, care rezista minim 5 ani, potrivite pentru cei care nu vor sa faca o schimbare prea devreme la masina lor. In tot acest timp, vopsirea aceleiasi masini costa cel putin 5.000 de lei, pe cand colantarea nu depaseste 1.500 de lei, clientii facand asadar economii semnificative.

Numeroase posibilitati

Mai mult, soferii care opteaza pentru colantari auto in Bucuresti au la dispozitie foarte multe tipuri de autocolant din care sa aleaga in functie de preferinte, de la culorile mate, foarte populare, la cele care imita luciul unei vopsele obisnuite. De asemenea, acest autocolant nu aduce niciun prejudiciu asupra vopselei originale a autoturismului, ci dimpotriva, aceasta este mult mai bine protejata impotriva prafului, zgaraieturilor etc.

Foarte multi proprietari de autoturisme scumpe, aleg sa aplice pe masinile lor o folie foarte subtire si transparenta care protejeaza vopseaua, procedura care nu este deloc costisitoare si se pune in practica cu usurinta. Astfel, nu este de mirare de ce acest serviciu este atat de popular in Bucuresti, iar cei care aleg vopsirea masinii sunt intr-un numar tot mai mic.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

De ce ar trebui să alegeți Limarom pentru uniformele medicale!

Cu ce firma putem face expediere de colete in Suedia

De unde putem cumpara cutii termoizolante