luni, 26 decembrie 2016

Tot ce trebuie sa stii despre spalarea chimica a centralei termiceInstalatiile termice sunt intalnite in peste 50% din locuintele din mediul urban, intrucat locuitorii sunt dispusi sa investeasca circa 10.000 de lei pentru achizitia, instalarea si obtinerea tututor avizelor necesare, pentru ca la final sa se bucure de confort sporit, dar si economii efectuate luna de luna. Pe aceasta cale nu se mai sta la mana autoritatilor pentru furnizarea caldurii si a apei calde, acestea fiind disponibile intotdeauna. In schimb, odata instalate, aceste sisteme trebuie verificate periodic pentru a functiona in cele mai bune conditii, iar legea impune ca la fiecare 2 ani un specialist sa efectueze o verificare temeinica, in timp ce persoanele care nu se supun risca sa fie sanctionati drastic. 


Protectie sporita

Mai mult, cei care isi doresc sa se bucure de o protectie in plus, pot apela la serviciul de spalarea chimica a centralei termice, propus de Pro Constructo. De-a lungul timpului anumite componente se uzeaza, insa pe aceastea se depun si diferite substante, motiv pentru care sistemele nu mai functioneaza in parametri optimi, iar performantele obtinute pana acum vor fi reduse semnificativ. Eficienta 

Astfel, specialistii dispun de cunostintele, dar si de aparatura necesara pentru a spala asa cum trebuie o centrala termica, iar totul incepe prin inlaturarea prafului si a mizeriilor de la nivelul componentelor, urmand ca mai apoi, prin intermediul unei pompe speciale, acestea sa fie spalate pret de circa 20 de minute. In schimb, se apeleaza la substante chimice pentru ca doar acestea au capacitatea de a elimina toate uleiurile si depunerile de la nivelul centralelor, care in timp s-au intarit. 

Pentru spalarea chimica a centralei termice este nevoie de aproximativ o ora, iar astfel se evita coroziunea, iar fiecare componenta va functiona perfect, pentru ca utilizatorii sa se bucure nu numai de confort si eficienta, insa si de economii la facturi in fiecare luna.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu