Ce trebuie sa stii despre certificatele ISO

 Sub sloganul “Help working better”, Sicert, una dintre pricipalele companii din Romania ce ofera servicii de certificare ISO (Organizatia Internationala de Standardizare), vine in ajutorul organizatiilor mici sau mari din tara si din strainatate, oferindu-le, la un pret avantajos si intr-un timp cat mai rapid, certificatele ISO, cu acreditare internationala, necesare functionarii lor ca societati. Concret, compania Sicert asigura certificarea serviciilor a cinci dintre cele mai ample domenii de activitate din lume, managementul calitatii, al mediului, al securitatii si sanatatii operationale, siguranta alimentatiei si siguranta informatiei.

Sub diverse nume, ISO 9001, ce raspunde de certificarile privind managementul calitatii sau ISO 22000, privind siguranta alimentatiei, toate cele cinci pachete pot fi accesate, fie la implementarea unor servicii, verificarea sau oprimizarea lor. Astfel de certificate sunt necesare functionarii oricarei societati pentru ca atesta faptul ca organizatia este conforma si respecta standardele de referinta impuse de lege, iar cele emise de Sicert au o valabilitate de trei ani. Etapele de obtinere ale unui astfel de document sunt simple, solicitatea ofertei, semnarea contractului si obtinerea certificatului, pentru ca de restul operatiunilor se ocupa acum cei din cadrul Sicert.

Pe scurt, lasand la o parte denumirile greoaie, serviciul care face referire la managementul calitatii analizeaza regulile ce trebuie respectate de sistemul intern al oricarei societati referitoare la calitatea serviciilor, o astfel de analiza asigura dezvoltarea afacerii si satisfacerea clientilor. Mai usor de identificat ce aspecte trateaza sunt pachetele de serviciile privind managementul mediului inconjurator, ce prezinta standardele de ocotire a mediului si masura in care sunt respectate de societatea analizata, managementul sigurantei alimentatiei, serviciu care se adreseaza tuturor persoanelor sau societatilor ce lucreaza cu alimente, categorie data de cei ce produc, ambaleaza, transporta sau depoziteaza si cel privind protectia informatiei, solicitat majoritar de firmele din domeniu IT, pentru protejarea informatiilor importante pe care le detin. Cel de-al cincile serviciu este cel privitor managementului securitatii si sanatatii operationale si se acceseaza de catre toate companiile care au obligatia sa prezinte standardele de sanatate si mijloacele prin care acestea garanteaza siguranta persoanelor la locul de munca.

In cei opt ani de activitate, peste 600 de clienti au trecut prin etapele propuse de Sicert si in doar cinci zile de la inaintarea documentatie necesare certificarii, fie si-au lansat propria afacere, au adaptat-o pe cea existenta unor nevoi noi ale clientilor, ori si-au evaluat parcursul si evolutia de la lansare.                                                                                                                        

Probabil nu ai disponibilitatea sa ceri un feedback despre Sicert tuturor celor ce au beneficiat de servicii, insa in scurta vizita pe site-ul lor, https://www.sicert.ro/, cuvintele profesionalism, calitate, eficienta, colaborator excelent, apartinand unor astfel de clienti, sigur te pot convinge sa adaugi un nou contact in agenda telefonului mobil sau sa deschizi contul de email si sa discuti oferta potrivita serviciilor tale.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

De ce ar trebui să alegeți Limarom pentru uniformele medicale!

Cu ce firma putem face expediere de colete in Suedia

Cu ce asorteaza femeile gentile din piele?