Limarom vă pune la dispoziție costume bucătari la prețuri deloc “piperate”

Conform legii privind igiena alimentelor, inclusiv Legea privind siguranța alimentelor, persoanele care lucrează în industria aceasta trebuie să își asume responsabilitatea pentru a se asigura că alimentele sunt sigure.

A purta costume pentru bucătari este doar primul pas pe care îl puteți face pentru a asigura siguranța alimentelor. Îmbrăcămintea adecvată a bucătarului va asigura că orice substanțe contaminate transportați pe haine normale, cum ar fi murdăria sau firele de păr de animale de companie, nu contaminează alimentele pe care le manipulați.

De exemplu, boneta poate ajuta la acoperirea părului bucătarului, pentru a acoperi orice păr facial și pentru a preveni căderea lor în alimente. În plus, prin faptul că nu poartă bijuterii pentru a lucra, bucătarii pot ajuta la prevenirea oricărei contaminări suplimentare. De exemplu, puteți preveni germenii care pot fi prinși în crăpăturile bijuteriilor sau pietrele care se pot desprinde să cadă în mâncare. Acest lucru va duce nu numai la o mâncare mai sigură, ci la o mai bună reputație a afacerii și la clienți mai mulțumiți.

În plus față de igienă, costumele pentru bucătari îi ajută și pe aceștia să arate și să se simtă profesioniști. Unele restaurante pot avea bucătării deschise, în timp ce altele nu. Indiferent de stilul bucătăriei, poate fi nepotrivit ca bucătarul să poarte hainele de acasă, deoarece clienții pot pune la îndoială nivelul de siguranță și igienă al mâncării pregătite de aceștia.

De asemenea, costumele bucătari îi ajută pe clienți să identifice angajații restaurantului în afara bucătăriei, inclusiv personalul responsabil de servire. Acest lucru va avea ca rezultat reducerea timpilor de așteptare, servicii mai rapide și mai bune pentru clienți, dar și clienți mai mulțumiți.

Căldura de la plite, cuptoare și alte echipamente de încălzire va face cu siguranță bucătăria restaurantului greu de suportat din cauza căldurii. Această căldură poate deveni foarte incomodă pentru bucătari, mai ales dacă au o tură lungă, de 12/24 de ore. Deci, costumele pentru bucătari potrivite îi poate ajuta să rămână într-un mediu confortabil și pe cât se poate de răcorsi pe tot parcursul zilei.

Bucătarii trebuie să poarte uniforme care să aibă dimensiuni adecvate, în așa fel încât să aibă loc și fluxul de aer. De asemenea, materialul trebuie să fie confortabil, astfel încât să nu irite pielea.

Pur și simplu, dacă sunteți din industria ospitalității, atunci trebuie să purtați uniforma. Nu este benefic doar din punct de vedere al siguranței alimentare, ci și pentru profesionalism, siguranță personală și confort.



Dacă vă regăsiți în această descriere, puteți să comandați costume pentru bucătari la un preț foarte bun. Alege calitatea, prețurile bune și promptitudinea, marca Limarom. La noi găsești tot ceea ce ai nevoie oricând!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

De ce ar trebui să alegeți Limarom pentru uniformele medicale!

Cu ce firma putem face expediere de colete in Suedia

Cu ce asorteaza femeile gentile din piele?