Cum te poti caza ieftin in Cluj

Cazarea in inima Clujului la hoteluri se dovedeste a fi foarte costisitoare, astfel ca adesea suntem nevoiti sa optam pentru solutii mai bune din punct de vedere financiar. In schimb, in ultimii ani a aparut si in tara noastra, in marile orase, posibilitatea de a opta pentru cazare in regim hotelier Cluj, unde avem la dispozitie un apartament cu cate camere ne dorim, ce ne ofera cele mai bune conditii, totul la preturi mult mai mici decat cele propuse de hotelieri.
Astfel, cine nu isi doreste sa isi petreaca o vacanta in Cluj si sa fie cazat chiar in centrul vechi, in apropierea tuturor punctelor de interes? Din acest motiv, tot mai multi oaspeti, in special cei tineri tind sa aleaga regimul hotelier datorita faptului ca ofera mult mai multe avantaje, pe langa cele din punct de vedere financiar.

Avantajele regimului hotelier  


Aceste apartamente sunt asezate in zone strategice, iar preturile variaza in functie de locatie, insa chiar si cele centrale sunt accesibile pentru toate buzunarele. De asemenea, acestea au avantajul ca ofera mult mai multe intimitate, astfel ca nu esti niciodata deranjat de camerista sau de proprietar. In schimb, nici nu se pune problema curateniei, deoarece aceasta se efectueaza intotdeauna la cererea oaspetilor. Asadar, ai posibilitatea de a te simti ca acasa, chiar si atunci cand esti plecat. In fiecare zi apar noi apartamente si vile in Cluj care pot fi inchiriate in regim hotelier, iar investitorii chiar se concentreaza pe constructia de blocuri cu apartamente ce pot fi inchiriate, fiind o investitie sigura si mult mai profitabila decat un hotel.

Oaspetii mai pretentiosi au la dispozitie apartamente de lux situate in cele mai bune zone, din care nu lipseste nimic. In plus, nu exista taxe ascunse, iar pretul platit include si accesul la internet sau aer conditionat, dotari, care in anumite cazuri sunt taxate suplimentar in hoteluri sau pensiuni.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

De ce ar trebui să alegeți Limarom pentru uniformele medicale!

Cu ce firma putem face expediere de colete in Suedia

Ce trebuie sa stii despre montajul panourilor fotovoltaice