Chiar si copiii isi dorescu un smartwatch

Copiii din ziua de azi nu mai sunt atrasi de jucariile obisnuite, ci de cele mai noi gadgeturi, motiv pentru care parintii trebuie sa se adapteze de fiecare data cand vor sa faca cadoul potrivit. Astfel, iUni comercializeaza o gama foarte variata de dispozitive inteligente, printre care si smartwatch copii, totul la cele mai bune preturi. Sunt multe optiuni, motiv pentru care clientii sunt invitati chiar in showroom pentru a putea testa toate produsele si pentru a-l alege pe cel mai potrivit, iar la comenzile mai mari de 399 de lei se asigura transportul gratuit.

Mai mult confort

Cum copiii sunt tot mai interesati de tehnologie, jucariile lor ar trebui sa devina mai inteligente, iar un smartwatch cu siguranta ca aduce o multime de avantaje si pentru parinti, intrucat au ocazia de a-i urmari de la distanta pe cei mici. De asemenea, sunt unele modele care permit chiar inserarea unei cartele SIM pentru ca apelurile sa fie preluate direct de catre ceas.

Functiile importante

Cu toate ca bateriile nu au cum sa o dispuna de o capacitate foarte bogata, de cele mai multe ori fiind vorba de 400 mAH, aceasta valoare poate fi suficienta in cele mai multe dintre cazuri, rezistand cateva zile, in functie de conditiile de utilizare. Un mare avantaj este ca un smarwatch copii se poate conecta la cele mai comune sisteme de operare ale telefoanelor, iar microfonul din dotare poate fi folosit si pentru a auzi evenimentele petrecute in apropiere de ceas.


De asemenea, acestea dispun de mai multe functii importante precum alarma, calendar, pedometru, monitorizarea somnului, pentru ca totul sa fie mult mai confortabil. La fel este si vorbitul la telefon, deoarece nu mai este nevoie ca acesta sa fie scos din buzunar la fiecare apel, ci este suficient sa se apese un buton pe ecranul touchscreen al ceasului.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

De ce ar trebui să alegeți Limarom pentru uniformele medicale!

Cu ce firma putem face expediere de colete in Suedia

Ce trebuie sa stii despre montajul panourilor fotovoltaice