Cu ce asorteaza femeile gentile din piele?

Una dintre cele mai frecvente neclaritati care apare in randul femeilor este cea care tine de asortarea gentilor cu incaltamintea, deoarece trendurile se schimba mereu si daca pana nu demult se purta astfel incat pantoful sa aiba aceeasi culoare ca poseta, acum totul difera, iar in 2016 multimea de culori parca a luat locul asorteurilor.

In realitate este destul de simplu sa gasiti combinatia potrivita si trebuie doar sa va axati pe detalii pentru a parea ca ati petrecut ore bune in alegerea tinutei potrivite si ca acordati mare atentie modei. Precum difera modele de papuci intre ele, asa si gentile de piele pentru femei trebuie purtate in functie de anumite momente ale zilei, perioade din an si bineinteles, in functie de restul articolelor vestimentare, incluzand aici si incaltamintea.

Cum asortam geanta?

In primul rand nu trebuie sub nicio forma sa combinati doua stiluri diferite ale papucilor si ale gentilor pentru ca riscati sa creati un efect neplacut, cu toate ca multe dintre fashioniste fac acest lucru. Daca nu sunteti o experta, atunci cel mai bine este sa mergeti pe criteriile clasice pentru ca astfel, veti fi sigura ca nu o sa dati gres, iar look-ul dumneavoastra final va fi impecabil.


Care sunt modelele potrivite?

De asemenea, aveti grija la proportii, iar aici intra si si hainele pentru ca nu puteti purta de exemplu o
geanta subtire de vara cu o geaca din fas si cu o perche de cizme. Forma posetei este si ea importanta pentru ca tocmai aceasta arata stilul accesoriului ales, iar daca pantofii nu sunt corespunzatori, atunci fiti sigura ca efectul creat nu este cel mai bun.


Pentru ca trendurile se schimba de la un sezon la altul, este important ca ceea ce va achizitionati, in primul rand, este exact ce va place si ce vi se potriveste, deoarece, in caz contrar, nu veti avea atitudinea potrivita.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

De ce ar trebui să alegeți Limarom pentru uniformele medicale!

Cu ce firma putem face expediere de colete in Suedia

De unde putem cumpara cutii termoizolante