Uniforme medicale personalizate la Limarom Medical

Un mediu de lucru precum cel medical, care presupune implicare deplina și efort constant atât din punct de vedere fizic, cât și mai ales psihic are nevoie a asigura practicanților de cele mai bune condiții de lucru. O uniforma care nu corespunde nevoilor medicilor devine un real impediment în exercitarea la capacitate maxima a responsabilităților lor. Din acest punct de vedere, la Limarom Medical ne-am dorit sa le oferim acestora uniforme care sa le asigure cel mai înalt grad de confort. Realizate din materiale de calitate superioară, fluide și totodată în conformitate cu standardele de protecție ce le implică domeniul medical, acestea le asigură libertate deplină de mișcare. Astfel că, produsele noastre devin un aliat în ceea ce privește munca lor zilnica, și nu un impediment în îndeplinirii misiunii lor.



Înfrumusețăm și personalizăm lumea medicală

Ne-am dorit să putem reinventa clasica uniformă medicală, atribuindu-i câteva caracteristici care să o scoată din banalul cotidian pe care îl presupune munca în spitale, din punct de vedere estetic. Pe lângă faptul că ne-am concentrat majoritatea eforturilor în direcția configurării unor produse calitative care să respecte standarde stricte de protecție și confort, ne-am dorit să schimbăm puțin și percepția în legătură cu acestea. Mai exact, deși spitalul este asociat cu un spațiu mohorât și neprimitor, prin introducerea unui strop de culoare să putem înclina balanța către un cadru mai pozitiv, care să inspire speranță și gânduri pozitive, atât pentru medici, cât și pentru pacienții ce au nevoie de cât mai multe motive care să le însenineze ziua.

Realizăm astfel uniforme medicale personalizate după preferințele fiecărui client. Varietatea se regăsește atât în ceea ce privește modelele și culorile, dimensiunile, dar și diversele aplicații care pot fi solicitate.

Variantele de articole vin atât în croiuri clasice, drepte, fără alte ornamente stilistice și se îndreaptă treptat, în mai multe opțiuni, spre extrema cealaltă. Astfel că sunt disponibile și uniforme cambrate, cu anchior în V, la rotund, sau în unghiuri, cu diverse accente, precum buzunare practice, dar și ornamentale, sau diverse fermoare și alte accesorii.

În plus, ne-am dorit să putem furniza produse care să se potrivească tuturor categoriilor de persoane și, astfel propunem articole de la mărimi foarte mici, precum XS, până la chiar XXL.

Mai mult decât atât, am introdus și posibilitatea ca ai noștri clienți să poată opta pentru varianta de a-și personaliza articolele.  Astfel că, prin brodarea elementelor sale distinctive; fie că este vorba de siglă, nume, logo, slogan, sau alte elemente cu valoare intrinsecă pentru brandul instituțional, au puterea de a crea articole unice pentru instituția în cauză. Oferta finală de preț va avea în vedere complexitatea și dimensiunea broderiei, dar și de numărul de bucăți solicitate.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

De ce ar trebui să alegeți Limarom pentru uniformele medicale!

Cu ce firma putem face expediere de colete in Suedia

Cu ce asorteaza femeile gentile din piele?