Călătoria în timp - evoluția tehnologiei

Dacă am putea face o călătorie în timp și ne-am întoarce în anii 1970, am observa că lumea tehnologiei de vârf nu poate fi comparată cu cea din zilele noastre, care s-a dezvoltat cu o rapiditate extraordinară în ultimii 20 de ani. Mulți specialiști au făcut numeroase analize pentru ca noi să putem înțelege toate punctele de vedere ale unei evoluții spectaculoase în domenii precum: tehnologie, electronică, automatică, calculatoare.

În anii 1980, experții au făcut câteva previziuni care în viitorul apropiat de atunci, adică în prezentul nostru, s-au adeverit. În 1995, Negroponte a prevestit că vom ajunge să cumpărăm cărți, ziare și diverse materiale prin intermediul internetului. A prezis CD-room-ul și interfața Web, și-a expus un mare interes vizavi de touchscreen-uri, a introdus ideea de eBook. Lumea digitală este într-o continuă dezvoltare, în ultimii 30 de ani ne-am teleportat într-o eră în care medicina și științele vieții modelează noua economie.



Era digitală este una dintre cărțile originale ale epocii, în care se vorbește despre transformarea unei economii bazate pe atomi, într-o economie bazată pe biți. Există multe cărți de specialitate care încearcă să ne explice explică cum s-a făcut trecere și care sunt avantajele unei astfel de descoperiri. Biții nu există în formă fizică, deci nu au culoare, dimensiune sau greutate. Unul dintre avantajele pe care aceștia îl dețin este acela că pot călătorii cu viteza luminii. Este considerat ca fiind cel mai mic element al ADN-ului informațional. Astfel, s-au digitalizat tot mai multe tipuri de informații. Informația din lumea reală este convertită la forma numerică binară. Vorbim despre materiale video, audio care pot fi exportate sub forma unui cod format din două cifre, 0 când semnalul lipsește și 1 când semnalul este prezent.

În prezent, există multe cărți accesibile, cu exemple potrivite fiecărei idei puse în discuție. Am fost curioasă să aflu despre mai multe despre mobilitatea și abilitatea de a efectua schimbările care vor face viitorul diferit față de prezent. Fiind o forță a naturii, era digitală nu poate fi nici interzisă, nici oprită. Autorul enumeră cele patru calități care îi vor determina triumful: descentralizarea, globalizarea, armonizarea și împuternicirea. Citește mai multe informații pe Thetech.ro.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

De ce ar trebui să alegeți Limarom pentru uniformele medicale!

Cu ce firma putem face expediere de colete in Suedia

Cu ce asorteaza femeile gentile din piele?